Filtros X
Tipos de Posts
Agenda

Joan blog-era Euskal enpresaren blog-a

Zure enpresarentzat garrantzitsua den eguneroko informazioa

Albisteak 8 urtarrila, 2021 Ekintzailetza Start up UP Euskadi

Plataforma adimendun bat enpresei menu pertsonalizatuak sortzeko

Vluber euskal enpresak adimen artifiziala erabiltzen du langileen gustuak eta ohiturak ezagutzeko eta erabiltzaile bakoitzari egokitutako elikadura eskaintzeko

Adimen artifiziala erabiliz enpresentzat egokitutako menuak sortzen dituen start-up- bat, guztiak bertako produktuak erabilita. Halakoxea da Vluber. Lau pertsonako plantilarekin, konpainiei zuzendutako elikagai-plataforma pertsonalizagarria kudeatzen duen eta banaketa-zerbitzua eskaintzen duena Ermuako enpresa.

Urtebete baino gutxiagoko jarduerarekin, start-up honek Gamesa Gearbox, Hadimek edo ieTeam bezalako bezeroak ditu. “Gure helburua enpresei elikadura osasungarrirantz aldatzen laguntzea da, bertan lan egiten duten pertsonen gustuak kontuan hartuta eta haien beharretara egokituta”, adierazi du Martin Berridi Vluber enpresako komunikazio eta marketin arduradunak.

Hori lortzeko, adimen artifiziala erabiliz erabiltzaileen kontsumo ohiturak eta beharrak aztertzen dituen plataforma diseinatu du euskal enpresa honek. Langile bakoitzak erabiltzaile propioa du, eta erabiltzaile horretan lehen aldiz sartzean, bere gustu eta ohiturei buruzko galdera batzuei erantzun beharko die. “Vluberren alta ematean, erabiltzaileak bere gustuei, kontsumo-ohiturei, egiten duen kirolari, alergiei eta abarri buruzko inprimaki bat beteko du. Informazio horrekin plataformak erabiltzailearen profila sortzen du bere esperientzia pertsonalizatzeko eta gehien egokitzen diren platerak eskaintzeko “, azaldu du Berridik.

Horrela, plataformak erabiltzaileak emandako informazio guztia biltzen du eta adimen artifiziala erabiliz platerak ikasi eta gomendatzen ditu, profilaren arabera. Aplikazioari eta big datari esker, enpresak langileen erabiltzaileak kudea ditzake, eskaeren historia eta faktura guztiak ikus ditzake eta enpresak egiten dituen kontsumo-estatistikak ere azter ditzake.

Menuak egiteko erabiltzen dituzten produktuen % 80 tokikoak eta sasoikoak dira, eta prestatzeaz gain, banaketaz ere arduratzen dira. “Langileek ostegunean egin dezakete eskaera, eta guk enpresaren ordutegiaren arabera banatuko dugu”, zehaztu du Berridik.

SPRI Taldeak laguntza integralaren bidez berrikuntza, ekintzailetza eta barne-ekintzailetza laguntzen ditu, ideiak merkatura modu arrakastatsuan irits daitezen. Informazio gehiago esteka honetan.

Lotutako albisteak

MONDRAGON UNIBERTSITATEA INDUSTRIAL SUSTAINABLE ENTREPRENEURSHIP AWARDS 30 apirila, 2024 Ekintzailetza
‘Mondragon Unibertsitatea Industrial Sustainable Entrepreneurship Awards”
Irakurri gehiago
Work In Progress SPRI Emprendimiento Consejo Vasco 29 apirila, 2024 Ekintzailetza
Work in Progress: Ekintzailetzaren Euskal Aholkularitza Batzordeak 2025-2028 proiektuan jarduten du
Irakurri gehiago
Wake Up Euskadi 26 apirila, 2024 Ekintzailetza
Wake Up! Albiste ekintzaile batzuk sarean
Irakurri gehiago
Premios ON Bizkaia 24 apirila, 2024 Ekintzailetza
“Bizkaia enpresekin eta pertsona ekintzaileekin lankidetzan ari da jasangarritasuna eta berrikuntza sustatzeko”
Irakurri gehiago
23 apirila, 2024 Ekintzailetza
Emen4sport, kirol-arrakazta edonoren eskura I+G+b baten bidez
Irakurri gehiago
Joan blog-era

Laguntza berriei buruzko azken orduko albisteak

ETEentzako, merkatuak dibertsifikatzeko, atzerriko bekak, nazioarteko lizitazioak, itzuli beharrik gabeko dirulaguntzak esportazioak sendotzeko, ezarpenak egiteko laguntzak edo nazioartekotzeko prestakuntza espezifikoa.

Interesgarria, ezta?
// Kanal espezializatuak

Jarrai iezaguzu. Kanal espezializatuak
eta eguneroko berriak