Euskal enpresaren blog-a Zure enpresarentzat garrantzitsua den eguneroko informazioa

7 otsaila, 2018
Culinary Action, Ekintzaileen V. Nazioarteko Topaketa

Basque Culinary Center-ek berriro elkartu ditu gastronomia, elikadura eta digitalizazio arloetako adituak; sektore zabal bat da, helburutzat duena gastronomiaren balio-kate osoan berrikuntza maila handiko proiektuak garatzen dituzten ekintzailetzako kasuak atzematea.

Ikasteko eta kudeaketako esperientziak, ikuspegiak zein estrategiak trukatzeko topaketa bat da, non hizpide hartzen baitira ekintzaile garrantzitsuenen ikuspuntuak, joera berriak eta elikadura sektorearen oraina eta etorkizuna.

 

V topaketa honetako egitarauan hainbat kasu emango dira ezagutzera dira, hala nola, Izanami Martínez ekintzaile eta inbertitzailearen borroka eta arrakasta, material birziklatuekin modako produktuak sortzen dituen Javier Goyenecheren kasua edota Espainiako e-grocery merkatuko bi erreferente -nola baitira Lola Market eta Comprea- elkartu dituen kasua.

Joxe Mari Aizega, Basque Culinary Center-eko zuzendari nagusiak azaldu zuenez, “horrelako topaketen helburua da ekiteko gogoa eta ideia onak dituzten pertsonei lekukotzak eta tresna zehatzak eskaintzea beren proiektuak arrakastaz garatzeko”.


Culinary Action! Ekintzailetzarako aukera paregabea

Basque Culinary Center prestakuntza, ikerketa eta berrikuntzako zentro bat da, gastronomia eta elikadura sektoreak garatzea helburu duena. Nazioarteko bokazio argiarekin sortu zen, sukaldaritza, kudeaketa, zientzia eta beste diziplina batzuen arteko sinergiak garatzeko.

Basque Culinary Center-en barruan dago Zientzia Gastronomikoen Fakultatea (Mondragon Unibertsitateari atxikia). Goi-mailako kualifikaziodun prestakuntza eskaintzen da XXI. mendeko sukaldaritzako profesionalak sortzeko, eta Elikadura eta Gastronomia sektoreko Ikerketa eta Berrikuntza Zentroa ere bada.

Janariak aukerak eskaintzen ditu produktu, zerbitzu eta enpresa berrien sorkuntzarako. Zehazki, nekazaritza eta elikadura, ostalaritza nahiz gastronomia sektoreek potentzial handia dute proiektu berriak sortzeko. Basque Culinary Center-ek janariarekin lotutako ekintzailetza eta negozio berriak sortu nahi ditu Culinary Action! ekimenarekin.


+info: www.culinaryaction.com/eu/forumv

SABBATIC
Ekintzailetza 3 ekaina, 2020
Adimen Artifizial ultra-azkarra, ultra-praktikoa eta ultra-ekonomikoa duen ultra-maratoi baterako prest dauden enpresak

Sabbatic-i esker, edozein sektoretako eta tamainatako enpresek, Adimen Artifizialaren...Leer más

nantek aplanet Wivo
Ekintzailetza 1 ekaina, 2020
Nantek euskal startupak Emprendedor XXI Saria irabazi du

Nantek, baliabide baliotsu batean nahi ez diren plastikozko hondakinak eraldatzen dituen Erandioko...Leer más

wake up eus
Ekintzailetza 29 maiatza, 2020
Beste albiste batzuk ekintzaileentzat. Asteko laburpena. Maiatzaren 25tik, 29rako astea

Wake up!-ek Komunikabide eta Sareko Blog desberdinek argitaratutako albisteen hautaketa txiki bat...Leer más

maría sáiz ehu upv
Ekintzailetza 28 maiatza, 2020
María Saiz: ‘Negozio ekintzaileen ia % 60 beren jarduerarekin jarraitu dute, hauetako % 48 telelanaren formatuan’

María Saizekin hitz egingo dugu, UPV/EHUko MBAe3 Masterreko zuzendaria eta EEB-OVEko zuzendari...Leer más

kentu
KENTUK laugarren industria iraultzarekin bat egin du

KENTU industria merkatuan 40 urte baino gehiago daramatzan HERREKOR ETEak egindako...Leer más

Linkedin-a

Eguneroko informazioa, jarduera-sektoreka eta intereseko
hartzeko.

Laguntza berriei buruzko azken orduko albisteak

ETEentzako, merkatuak dibertsifikatzeko, atzerriko bekak, nazioarteko lizitazioak, itzuli beharrik gabeko dirulaguntzak esportazioak sendotzeko, ezarpenak egiteko laguntzak edo nazioartekotzeko prestakuntza espezifikoa.

Interesgarria, ezta?