Euskal enpresaren blog-a Zure enpresarentzat garrantzitsua den eguneroko informazioa

7 otsaila, 2018
Culinary Action, Ekintzaileen V. Nazioarteko Topaketa

Basque Culinary Center-ek berriro elkartu ditu gastronomia, elikadura eta digitalizazio arloetako adituak

Basque Culinary Center-ek berriro elkartu ditu gastronomia, elikadura eta digitalizazio arloetako adituak; sektore zabal bat da, helburutzat duena gastronomiaren balio-kate osoan berrikuntza maila handiko proiektuak garatzen dituzten ekintzailetzako kasuak atzematea.

Ikasteko eta kudeaketako esperientziak, ikuspegiak zein estrategiak trukatzeko topaketa bat da, non hizpide hartzen baitira ekintzaile garrantzitsuenen ikuspuntuak, joera berriak eta elikadura sektorearen oraina eta etorkizuna.

 

V topaketa honetako egitarauan hainbat kasu emango dira ezagutzera dira, hala nola, Izanami Martínez ekintzaile eta inbertitzailearen borroka eta arrakasta, material birziklatuekin modako produktuak sortzen dituen Javier Goyenecheren kasua edota Espainiako e-grocery merkatuko bi erreferente -nola baitira Lola Market eta Comprea- elkartu dituen kasua.

Joxe Mari Aizega, Basque Culinary Center-eko zuzendari nagusiak azaldu zuenez, “horrelako topaketen helburua da ekiteko gogoa eta ideia onak dituzten pertsonei lekukotzak eta tresna zehatzak eskaintzea beren proiektuak arrakastaz garatzeko”.


Culinary Action! Ekintzailetzarako aukera paregabea

Basque Culinary Center prestakuntza, ikerketa eta berrikuntzako zentro bat da, gastronomia eta elikadura sektoreak garatzea helburu duena. Nazioarteko bokazio argiarekin sortu zen, sukaldaritza, kudeaketa, zientzia eta beste diziplina batzuen arteko sinergiak garatzeko.

Basque Culinary Center-en barruan dago Zientzia Gastronomikoen Fakultatea (Mondragon Unibertsitateari atxikia). Goi-mailako kualifikaziodun prestakuntza eskaintzen da XXI. mendeko sukaldaritzako profesionalak sortzeko, eta Elikadura eta Gastronomia sektoreko Ikerketa eta Berrikuntza Zentroa ere bada.

Janariak aukerak eskaintzen ditu produktu, zerbitzu eta enpresa berrien sorkuntzarako. Zehazki, nekazaritza eta elikadura, ostalaritza nahiz gastronomia sektoreek potentzial handia dute proiektu berriak sortzeko. Basque Culinary Center-ek janariarekin lotutako ekintzailetza eta negozio berriak sortu nahi ditu Culinary Action! ekimenarekin.


+info: www.culinaryaction.com/eu/forumv

wake up! resumen CAS
Ekintzailetza 31 uztaila, 2020
Beste albiste batzuk ekintzaileentzat. Asteko laburpena. Uztailaren 27tik 31rako astea

Wake up!-ek Komunikabide eta Sareko Blog desberdinek argitaratutako albisteen hautaketa txiki bat...Leer más

kevo technologies
Oiartzungo KEVO Technologies enpresa teknologia proiektu onena izendatua izan da Bind 4.0-ren 4. edizioan

Kevo Technologies, Prozesuen Automatizazio robotikorako elkarrizketazko interfaze adimendunak...Leer más

ekinduz ehu upv
Ekintzailetza 29 uztaila, 2020
Marta Aparicio, Medikuntzako ikaslea, Ekinduz 2020 saria

121 ikaslek parte hartu dute UPV/EHUko 'ekintzailetzaren tribialaren' ezohiko edizio...Leer más

athletic club
Ekintzailetza 28 uztaila, 2020
Smart Solutions for Smart Destinations Challenge

Turismoko Mundu Erakundeak, Athletic Clubek eta Bizkaiko Foru Aldundiak startup-en lehiaketa...Leer más

wake up eus
Ekintzailetza 24 uztaila, 2020
Beste albiste batzuk ekintzaileentzat. Asteko laburpena. Uztailaren 20tik 24rako astea

Wake up!-ek Komunikabide eta Sareko Blog desberdinek argitaratutako albisteen hautaketa txiki bat...Leer más

Linkedin-a

Eguneroko informazioa, jarduera-sektoreka eta intereseko
hartzeko.

Laguntza berriei buruzko azken orduko albisteak

ETEentzako, merkatuak dibertsifikatzeko, atzerriko bekak, nazioarteko lizitazioak, itzuli beharrik gabeko dirulaguntzak esportazioak sendotzeko, ezarpenak egiteko laguntzak edo nazioartekotzeko prestakuntza espezifikoa.

Interesgarria, ezta?